Πρόσκληση Ενδιαφέροντος

Πρόσκληση ενδιαφέροντος.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Marathon Art Festival διοργανώνει μια νέα και πρωτότυπη έκθεση Ζωγραφικής στον Δήμο Μαραθώνα την Marathon Art Gallery.

Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο καλλιτέχνη να δηλώσει συμμετοχή.

Το θέμα είναι ελεύθερο, μπορεί ο κάθε καλλιτέχνης να εκθέσει όποιο έργο επιθυμεί.

Καταστήματα εν λειτουργία και κλειστά της Νέα Μάκρη θα γίνουν το εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Μαραθώνα.

Η 1η έκθεση Marathon Art Gallery θα διαρκέσει από το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 έως και τις 14 Αυγούστου 2021.
Για τα έργα που θα παρουσιάσετε στην έκθεση από την συλλογή σας, θα πρέπει να μας στείλει το θέμα το οποίο μαζί με τα έργα σας, θα εκτυπωθεί σε σελίδα και θα τοποθετηθεί στην βιτρίνα του καταστήματος με το όνομα σας.
Στην ιστοσελίδα του συλλόγου Marathon Art Gallery, κάθε καλλιτέχνης θα έχει την δική του σελίδα με το βιογραφικό του, την φωτογραφία του, τα έργου του.

Την ώρα των εγκαινίων στην πλατεία της Νέα Μάκρη στις 11:00 το πρωί, όποιοι καλλιτέχνες επιθυμούν, μπορούν να έχουν έρθει μια ώρα πριν με τα καβαλέτα τους και να ζωγραφίσουν και να συνεχίσουν το έργο τους το απόγευμα μετά τις 19:00 στο πεζόδρομο της παραλίας.

Η συμμετοχή σε αυτή την πρώτη έκθεση είναι δωρεάν.
-Κάθε καλλιτέχνης μπορεί να φέρει έως 2 έργα.
Να μας ενημερώσετε σχετικά με:
-Διαστάσεις των έργων. Γενικά όχι πάνω από 60Χ70 +-
-Το θέμα κάθε έργου,
-Ένα βιογραφικό σας,
-Μια φωτογραφία σας,
-Τηλέφωνο σας και email,
τα οποίο θα μας στείλετε με email στο: gallery@marathonartfestival.gr.
Να μας φέρετε τα έργα στις 20 Ιουλίου στην Διεύθυνση: Αγ. Κωνσταντίνου 51 Νέα Μάκρη,

Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 από τις 10:00 έως τις 15:00.
Ελάτε να ζωγραφίσουμε στην πλατεία της Νέας Μάκρης στα εγκαίνια της έκθεσης.
Ο Marathon Art Festival μας καλεί να ζωγραφίσουμε με ότι έχουμε, ακουαρέλα, μουσαμά, πίνακα, σε καβαλέτα η στο χέρι. Δάσκαλοί και παιδιά, επαγγελματίες η όχι.
Ζωγραφίζουμε ελεύθερα ότι θέλουμε.

Έχοντας γνώση πως σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR), κάθε καλλιτέχνης αποδέχεστε και συναινείτε να εμφανίζονται όλες οι φωτογραφίες των έργων σας που μας στείλατε στα email του Συλλόγου και όταν θα φωτογραφηθούν στις βιτρίνες των καταστημάτων και οι οποίες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα: www.marathonartfestival.gr καθώς και σε κάθε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram, η άλλη ιστοσελίδα του Συλλόγου η οπουδήποτε κρίνει ο Σύλλογος, δίχως απαιτήσεις πνευματικών δικαιωμάτων η άλλες νομικές η οικονομικές απαιτήσεις για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί η απαιτεί ο Σύλλογος μας Marathon Art Festival (Μαραθώνια Καλλιτεχνική Γιορτή).

ο Σύλλογος Marathon Art Festival δεν φέρει την όποια ευθύνη αν κάποιο έργο το οποίο είναι τοποθετημένο σε βιτρίνα καταστήματος κλαπεί, δημιουργηθεί φθορά, η οτιδήποτε συμβεί στο έργο και απαλλάσσετε από την όποια νομική ευθύνη.

Όποια άλλη απορία μπορεί να έχετε καλέστε στο: 6978051217
Μάριος Αρμάος.

Ανά τακτά διαστήματα, η σελίδα θα ενημερώνεται με νέες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση.
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2021 09:52